luni, 24 ianuarie 2011

Ecouri ale Proclamatiei de la Supermarket

Am urmarit cu interes magistrala Curvantare a dezonorabilului nostru prezidant de guvern Basescul de dupa Proclamatia de la Supermarket. Am retinut ca din pensiile recalculate numai 8.421 au scazut, 16 au ramas cum erau si 20.740 au crescut. Vai de bugetul nostru! Daca la generali si ofiteri sunt diferente mici intre numarul de pensii care scad si cele care cresc, la maistri si subofiteri diferentele sunt notabile: la maistri cresc 3.859 si scad doar 89, iar la subofiteri cresc 7.805 si scad numai 216 pensii. Mai, sa fie! As fi curios sa stiu daca si situatia din taloanele si deciziile primite indica o astfel de realitate - ceea ce nu prea am motive sa cred. Nelustratul nostru curvantator ne minte iar, si are mare interes sa o faca. Vazand animalimea lui monolitul creat in jurul SCMD - cu concursul televiziunilor celor doi moguli - purcede la o noua tentativa de lovitura in sistemul opozant; vine cu cifrele cele infestate cu virusul febrei porcine si le arata civililor ca pensiile nostre vor fi si mai "nesimtite", maistrilor militari si subofiterilor le arata "grija partidului si guvernului" fata de ei - si fixeaza linia de mira pe corpul "timpuriu-disponibilizatilor cu un miliard" a caror organizatie sindicala cica "intoxica"...
Da, vesnicul intoxicat cu whisky a gasit noua cale de atac, prin divizarea celor ce nu-i divinizeaza lui chelia aia portocalie.Daca cifrele puse in circulatie nu sunt un praf in ochii nostri, nimic nu justifica aiureala cu economiile la bugetul greu apasat de criza.

Am mai retinut insa un aspect din curvantare, asupra caruia simt nevoia sa insist un pic. Nu putem renunta la Legea 119, tine sa sublinieze impielitatul. Pensionarii militari etc, dar si cei ce activeaza in prezent intra in sistemul pensiilor de stat si, automat, in sistemul de pensii private. Tineti-va bine: eu, consultant de asigurari-pensii, daca iau cei aproimativ 150.000 de pensionari si inca pe atatia activi si ii asigur la compania cu care lucrez, obtin un castig de 300.000x50=15.000.000 Lei/an - adica peste 3,5 milioane Euro/an - cel putin. Oare Madam Wood-Rea are si firma de asigurari? Tinand cont ca trecerea la Pilonul 2 si in asigurarile de sanatate era programata sa aiba loc inca de acum un an - si sunt indicii ca pentru guvernanti este musai sa se faca cat mai urgent - rezulta cel putin o dublare a castigului. Dar retineti, este vorba de castigul meu, in calitate de simplu consultant, pentru ca deasupra mea vor fi cel putin 5-6 trepte ierarhice suprapuse piramidal, fiecare insemnand multiplicarea acestui castig - de-abia in cele din urma venind randul discutiei despre profitul companiei de asigurari, care va fi unul fabulos.
Cam asta este explicatia indarjirii Tartorului Portocaliu impotriva noastra si a celorlalte categorii sociale vizate de Legea 119. Fie si macar una din cauze.